Kom ook eens binnen kijken! Samen met Babylook.

Bij Babylook in Roosendaal bent u aan het juiste adres voor een pretecho als u uit Zeeland komt. Zowel Middelburg als Goes is voor dit speciale moment op steenworp afstand.
Onze praktijk bevindt zich voor het Franciscus ziekenhuis, in het Centrum voor Verloskunde.
Onze echoscopistes hebben jarenlange ervaring met zwangerschapsecho’s en zijn tevens werkzaam in het ziekenhuis. Wij nemen alle tijd voor het maken van uw pretecho en u kunt gerust uw vragen stellen. Wij beschikken, als enige in de regio Zeeland, over de nieuwste unieke apparatuur op het gebied van echoscopie.

Echo vanaf 6 weken en u komt uit Middelburg of Goes

Komt u gerust al met 6 weken zwangerschap bij ons langs voor een pretecho.
Wij kunnen vanaf deze termijn al uw kindje in beeld brengen, erg geruststellend om al een hartje te zien kloppen zo vroeg in de zwangerschap.
Wij hebben goed contact met vele verloskundige praktijken waaronder verschillende in Zeeland. De 2D echo geeft geen diepte weer, het zijn zwart/wit beelden.

Geslachtsbepaling omgeving Zeeland (Goes Middelburg)

Komt u uit Zeeland dan is het  leuk om al tijdens de zwangerschap te weten of jullie een jongen of meisje krijgen. Een geslachtsbepaling is bij Babylook al mogelijk vanaf 13 weken zwangerschap!Ligt het kindje niet goed om het geslacht te beoordelen, dan mag u gratis terugkomen op een ander tijdstip en dat zo dicht bij Goes en Middelburg. Nieuw is onze verassingstaart waarmee u het verrassingsmoment met vrienden en of familie kunt beleven. De binnenkant van de taart zal afhankelijk van het geslacht van onze nieuwe Zeeuwse burger, roze of blauw gekleurd zijn.

3D – 4D echo Roosendaal, dat is op steenworp afstand van Goes en Middelburg

Pretecho bureau Babylook in Roosendaal werkt met de nieuwste Fetal Realistic View techniek. Deze is sinds januari op de markt en uniek in Roosendaal en de regio Zeeland. De 3 D realistische beelden geven een levensecht beeld van uw ongeboren kindje. De 4 dimensionale beelden zijn bewegende 3 dimensionale beelden. Kiest u dus voor een pretecho en u woont in bijvoorbeeld Goes of Middelburg,  kijk dan even op onze site en vergelijk het product met dat van andere pretecho praktijken en u ziet dat wat Babylook maakt, uniek is in de regio Zeeland. Een zwangerschap komt nu eenmaal niet zo vaak voor in uw leven dus kiest u wel overwogen deze unieke gebeurtenis.

echofoto op plexiglas of in Kristalblokken leveren wij ook in Goes en Middelburg

Uw echofoto op plexiglas 30x30cm met naam of geboortedatum of  een foto van uw pretecho in een kristallen blok laten laseren? Wij leveren in heel Zeeland