Wilt u een echo laten maken van uw kindje, een zogenaamde pretecho , en woont u in Breda ?
Dan bent u van harte welkom bij Babylook, of u nu woont in Etten Leur,Oudenbosch, Oud Gastel, Breda, Zevenbergen, Roosendaal of elders in Nederland.
De praktijk van Babylook bevindt zich in het Centrum voor Verloskunde ROOS op een steenworp van u vandaan. Al onze echoscopistes maken al jarenlang zwangerschapsecho’s en beschikken over veel ervaring en ruime kennis. Een pretecho bij Babylook in Roosendaal is een unieke ervaring, wij nemen ruim de tijd voor elke echo.

Echo vanaf 6 weken ook vanuit Breda bij u in de buurt

Een pretecho kunt u al vanaf 6 weken bij Babylook laten maken.
Wij hebben goed contact met vele verloskundige praktijken.
De 2D echo┬┤s werken met zwart-wit beelden,beelden zonder diepte, de zogenaamde platte beelden.

Geslachtsbepaling als u in Breda woont

Een geslachtsbepaling is mogelijk vanaf 13 weken bij Babylook. Het kindje bepaalt of we het geslacht goed kunnen beoordelen. Ligt het kindje niet goed om het geslacht te bepalen, dan mag u gratis terugkomen op een ander tijdstip. Dit op 20 km vanaf Breda.

3D – 4D echo op steenworp afstand van Breda

Babylook in Roosendaal werkt met de nieuwste Fetal Realistic View techniek. Prachtige haarscherpe en levensechte beelden. Pretecho’s maken van deze kwaliteit kunnen maar een paar pretecho praktijken in Nederland. Wij zijn hierin uniek in de regio Breda.
De 3 dimensionale beelden zijn levensechte beelden van uw ongeboren kindje.
De 4 dimensionale beelden zijn de bewegende 3 dimensionale beelden. Vergelijkt u vooral eerst de pretecho foto’s van andere met die van ons dat is een ritje vanuit Breda meer dan waard.

Kristalblokken leveren wij ook in Breda

U kunt een foto van uw pretecho laten laseren in een kristallen blok.Bijvoorbeeld het gezichtje van uw baby of de foto van de 3D pretecho.U zoekt een echo foto uit en Babylook regelt verder alles. Na een week wordt het blok bij u thuis bezorgd. Ook in Breda.

Dus voor een pretecho enzo bent u van harte welkom in Roosendaal bij Babylook op zo’n 20 km van Breda