U wil graag uw ongeboren kindje bewonderen? Babylook in Roosendaal, vlakbij Bergen op Zoom, is hiervoor het juiste adres. Wij maken voor u een kwalitatieve hoogwaardige pretecho. Onze praktijk bevindt zich voor het Franciscus ziekenhuis, in het Centrum voor Verloskunde in Roosendaal. Al onze echoscopistes zijn zeer ervaren in het maken van zwangerschapsecho’s en hebben veel kennis op dit gebied. Wij nemen alle tijd voor het maken van uw pretecho en u geven antwoord op al uw vragen. Wij beschikken, als één van de weinige in Nederland, over de nieuwste unieke apparatuur op het gebied van echoscopie.

Echo vanaf 6 weken en u komt uit Bergen op Zoom

U bent bij ons welkom vanaf 6 weken zwangerschap voor een pretecho.
Wij kunnen vanaf deze termijn uw kindje al in beeld brengen, erg geruststellend om al een hartje te zien kloppen zo vroeg in de zwangerschap.Wij hebben goed contact met vele verloskundige praktijken waaronder die in Bergen op Zoom, Hoogerheide en Steenbergen. Dit is een 2D echo en geeft geen diepte weer, het zijn zwart/wit beelden.

Geslachtsbepaling omgeving Bergen op Zoom

Wil u het geslacht van uw kindje weten? Een geslachtsbepaling is bij Babylook al mogelijk vanaf 13 weken zwangerschap. Laat het kindje niet zien wat het gaat worden, dan mag u gratis terugkomen op een ander tijdstip.

3D – 4D echo Roosendaal, dat is op nog geen 15 km van Bergen op Zoom

Bij Babylook in Roosendaal werken we met de nieuwste Fetal Realistic View techniek, sinds begin dit 2013 op de markt en uniek in Roosendaal en omgeving Bergen op Zoom. De 3 dimensionale realistische beelden geven een levensecht beeld van uw ongeboren kindje. De 4 dimensionale beelden zijn bewegende 3 dimensionale beelden. Kiest u dus voor een pretecho kijk dan even op onze site en vergelijk het product met dat van andere pretecho praktijken en u ziet dat wat Babylook maakt, uniek is in de omgeving bergen op Zoom. Een unieke gebeurtenis vraagt nu eenmaal om een zorgvuldige keuze.

Kristalblokken leveren wij ook bij u thuis af in Bergen op Zoom

Wij kunnen een foto van uw pretecho in een kristallen blok laten laseren.

U kiest een echofoto uit, en Babylook Roosendaal regelt verder alles. Na een week wordt het blok bij u thuis afgeleverd in Bergen op Zoom of elders in Nederland. Een uniek aandenken aan uw pretecho.

Dus voor een pretecho enzo bent u van harte welkom bij Babylook in Roosendaal op nog geen 15 minuten rijden vanaf Bergen op Zoom.