Het Babylookteam is jong, enthousiast en vlot en staat overdag, ’s avonds en in het weekend voor u klaar. Al onze medewerkers beschikken over ruime scholing en ervaring, zijn ook werkzaam in het ziekenhuis en zijn allen gecertificeerd voor het maken van zwangerschapsecho’s.

 • Manon Broumels

  Manon Broumels

  Ik ben Manon, eigenaresse van Babylook en werkzaam op de afdeling gynaecologie/obstetrie in meerdere ziekenhuizen. Ik werk al ruim 20 jaar als echoscopiste en heb een wereldbaan. In maart 1997 ben ik, samen met mijn moeder Babylook gestart. We waren één van de eerste “pretechobureau’s” in Nederland. Sinds enkele jaren heb ik de praktijk overgenomen en deze run ik nu samen met een fantastisch team.

 • Mariella Meeuwissen

  Mariella Meeuwissen

  Ik ben Mariella, ik ben 30jaar en ik heb een van de aller tofste banen, want ik werk als echoscopiste bij Babylook! Wat is er leuker dan mensen blij maken met een sneakpeak van hun kleine wondertje. En wat dacht je van het de ouders in spe te kunnen vertellen wat voor geslacht het wordt, dat is toch een geluksmomentje?! Het zijn bijzondere momenten waarmee ik anderen blij maak, maar waar ik zelf ook veel energie van krijg.

 • Karin Bartelen

  Karin Bartelen

  Mijn naam is Karin en sinds 2008 werkzaam bij Babylook. Naast Babylook, werk ik als radiologisch laborant, met specialisatie echografie, in het Bravis ziekenhuis. Tijdens mijn opleiding heb ik voor het eerst kennis gemaakt met de echografie. Mijn interesse voor dit vakgebied was meteen gewekt. Na diverse echo-opleidingen te hebben gevolgd voor afdeling radiologie, ben ik mijn kennis gaan verbreden op gynaecologisch gebied. Toen er een vacature kwam bij Babylook heb ik hier ook meteen op gereageerd.

 • Mildred van der Klooster

  Mildred van der Klooster

  Graag wil ik mij kort voorstellen aan jullie: ik ben Mildred van der Klooster, geboren en opgegroeid in Bergen op Zoom.Naast mijn dagelijks werk als verloskundige in het Bravis Ziekenhuis, ben ik ook bij Babylook komen werken. Ik kan ongelooflijk genieten van het maken van een echo en neem zo deel aan de blijdschap en verwondering van de ouders. Ik hoop dat ik dit nog voor vele zwangeren mag doen. Graag tot ziens bij Babylook!

Waarom Babylook?

Iedere zwangerschap is uniek, en wil je zo mooi en realistisch mogelijk vastleggen met een echo.
Babylook kan u dit bieden, als enige in de regio.

 • Kwaliteit & Service
 • Ervaring, deskundigheid & flexibiliteit
 • Modernste echotechniek
 • Realistischer