Bij Babylook in Roosendaal, vlakbij Oudenbosch, bent u aan het juiste adres voor een pretecho.
Onze praktijk bevindt zich voor het Franciscus ziekenhuis, in het Centrum voor Verloskunde.
Al onze echoscopistes hebben jarenlange ervaring met zwangerschapsecho’s en veel kennis. Wij nemen alle tijd voor het maken van uw pretecho en u kunt gerust uw vragen stellen. Wij beschikken, als één van de weinige in Nederland, over de nieuwste unieke apparatuur op het gebied van echoscopie.

Echo vanaf 6 weken en u komt uit Oudenbosch

Komt u gerust al met 6 weken zwangerschap bij ons langs voor een pretecho.
Wij kunnen vanaf deze termijn al uw kindje in beeld brengen, erg geruststellend om al een hartje te zien kloppen zo vroeg in de zwangerschap.
Wij hebben goed contact met vele verloskundige praktijken waaronder die in Oudenbosch. De 2D echo geeft geen diepte weer, het zijn zwart/wit beelden.

Geslachtsbepaling omgeving Oudenbosch

Erg leuk om al tijdens de zwangerschap te weten of jullie een jongen of meisje krijgen. Een geslachtsbepaling is bij Babylook al mogelijk vanaf 13 weken zwangerschap!Ligt het kindje niet goed om het geslacht te beoordelen, dan mag u gratis terugkomen op een ander tijdstip en dat op een steenworp afstand van Oudenbosch.

3D – 4D echo Roosendaal, dat is op nog geen 10 km van Oudenbosch

Babylook in Roosendaal werkt met de nieuwste Fetal Realistic View techniek, sinds januari op de markt en uniek in Roosendaal en omgeving Oudenbosch. De 3 dimensionale realistische beelden geven een levensecht beeld van uw ongeboren kindje. De 4 dimensionale beelden zijn bewegende 3 dimensionale beelden. Kiest u dus voor een pretecho kijk dan even op onze site en vergelijk het product met dat van andere pretecho praktijken en u ziet dat wat Babylook maakt, uniek is in de omgeving Oudenbosch. Een zwangerschap komt nu eenmaal niet zo vaak voor in uw leven dus kiest u wel overwogen deze unieke gebeurtenis.

Kristalblokken leveren wij ook in Oudenbosch

U kunt een foto van uw pretecho in een kristallen blok laten laseren.

U zoekt een echofoto uit, en Babylook Roosendaal regelt verder alles. Na een week wordt het blok bij u thuis afgeleverd in Oudenbosch of elders in Nederland. Een leuk aandenken aan uw pretecho.

Dus voor een pretecho enzo bent u van harte welkom in Roosendaal bij Babylook op nog geen 15 minuten rijden vanaf Oudenbosch.